به گزارش رویترز، بهای معاملات آتی نفت برنت با ۵۸ سنت ( ۰.۷ درصد) افزایش به ۸۸.۴۷ دلار در هر بشکه رسید و کاهش ۰.۶ درصدی روز جمعه را جبران کرد. قیمت نفت خام وستتگزاساینترمدیت آمریکا (WTI) با ۵۷ سنت ( 0.7 درصد) افزایش به ۸۵/۷۱ دلار در هر بشکه رسید. این سبد نفنی هم روز روز جمعه شاهد کاهش ۰/۵ درصدی قیمت خود بود. ارزش هر دو سبد نفتی معیار، در هفته گذشته - برای پنجمین هفته متوالی- رو به افزایش بود و با حدود ۲ درصد افزایش به بالاترین قیمت خود از اکتبر ۲۰۱۴ رسیدند.
به اعتقاد تحلیلگران بازار انرژی، افزایش ریسک ژئوپلیتیکی بین روسیه و اوکراین، تنشها جاری در خاورمیانه - از جمله حملات یمنیها به امارات- و ناکامی اوپک پلاس در کاهش تولید عامل شرایط کنونی بازار نفت هستند. همچنین انتظار میرود هوای سرد در ایالات متحده بر فشارها تقاضا بیافزاید.
نیویورک تایمز اواخر روز یکشنبه گزارش داد که جو بایدن، رئیسجمهوری ایالات متحده، با تشدید نگرانیها از اختلال در عرضه انرژی در شرق اروپا، در حال بررسی استقرار چند هزار نیروی آمریکایی به متحدان ناتو در شرق اروپا و بالتیک است. یکی از وزیران ارشد دولت بریتانیا روز یکشنبه پس از اینکه بریتانیا کرملین را متهم کرد که به دنبال به قدرت رساندن یک رهبر طرفدار روسیه در قدرت است، گفت: روسیه در صورت استقرار یک رژیم دست نشانده در اوکراین با تحریم های اقتصادی شدیدی روبرو خواهد شد.
در ایالات متحده، کاهش ذخایر نفت در ماه گذشته نیز ادامه پیدا کرد. این در حالی است که تحلیلگران انتظار دارند هوای سرد در چند هفته آینده تقاضای گرمایش را افزایش دهد.
ویدیو:
سرنوشت دختر علوم تحقیقات
در دارالخلافه با بهزاد یعقوبی
مرز حریم خصوصی و عرصه عمومی کجاست؟